Sweden  Sweden

PP Casita - Koh Phi Phi - Krabi

På grund av den utväg bygg strukturen och din säkerhet syfte, tillåter vi inte en bokning med barn i åldrarna under 10.

PP Casita i Koh Phi Phi Island är den perfekta platsen för semesterfirare och smekmånadspar att uppleva en riktig lugn semester långt borta från det liv och rörelse i stadens liv. Inbäddat i den grönskande trädgården, PP Casita i Koh Phi Phi Island har skaffat sig en perfekt nisch för sig själv bland andra hotell i Ko Phi Phi Island. Den bungalow typen inredningen för det här hotellet kommer säkert att lämna sin avtryck i ditt sinne när du bor här.

If du vill hänga ute hela dagen, hela natten på stranden men skulle vilja stort värde på PP Casita kanske just för dig. Bara 60 meter tillbaka från den världsberömda Loh Dalum stranden får du plats och en välskött bungalow komplex. Bortom mottagningsanordningar för researrangemang och Island Tours PP Casita inte erbjuder många faciliteter. Det behöver inte ens en restaurang men på något sätt är detta ett positivt eftersom det det inte binda dig för att måltider och mattider. Byn ligger på din dörr där du har ett fantastiskt utbud av restauranger, bagerier, butiker, researrangörer och dykcenter. Det är verkligen ett bra ställe att göra det mesta av Phi Phi öarna.

Vilken typ av säng du föredrar att ha mellan dubbla (1 stor säng) eller TWIN (2 separata enkelsängar)? Vi kan inte bekräfta, men kommer att försöka bästa för att hantera det åt dig.

English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai