Norway  Norway

PP Casita - Koh Phi Phi - Krabi

På grunn av feriestedet bygging struktur og din sikkerhet formål vi ikke tillater noen bestilling med barn i alderen under 10.

PP Casita i Koh Phi Phi Island er det perfekte sted for ferierende og bryllupsreisende å oppleve en ekte rolig ferie langt borte fra kjas og mas bylivet. Plassert i den frodige, grønne hagen, PP Casita i Koh Phi Phi Island har meislet ut en perfekt nisje for seg selv blant andre hoteller i Ko Phi Phi Island. Den bungalow typen dekorasjon på dette hotellet vil sikkert forlate sitt avtrykk i sinnet ditt etter at du bor her.

Hvis du ønsker å henge ut hele dagen, hele natten på stranden, men ønsker stor verdi PP Casita kanskje bare for deg. Bare 60 meter tilbake fra den verdensberømte Loh Dalum stranden du beliggenhet og en veldrevet bungalow kompleks. Utover mottaksanleggene av reisearrangement og øyturer PP Casita ikke tilbyr mange fasiliteter. Det trenger ikke engang har en restaurant, men på noen måter er dette en positiv som det den ikke binder deg i å måltider og måltider. Landsbyen ligger på døren der du har en utrolig variasjon av restauranter, bakerier, butikker, tur og dykkesentre. Det er virkelig et bra sted å få mest mulig ut av Phi Phi øyene.

Hvilken type seng foretrekker du å ha mellom Double (en stor seng) eller TWIN (2 separate enkeltsenger)? Vi kan ikke bekrefte, men vil prøve best å administrere den for deg.

English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai