Malaysia  Malaysia

PP Casita - Koh Phi Phi - Krabi

Disebabkan oleh struktur pembinaan pusat peranginan dan tujuan keselamatan anda, kami tidak membenarkan mana-mana tempahan dengan kanak-kanak berusia di bawah 10 tahun.

PP Casita di Koh Phi Phi Island adalah tempat yang sempurna untuk pelancong-pelancong dan berbulan madu untuk mengalami percutian yang tenang benar jauh dari hiruk-pikuk kehidupan bandar. Yang terletak di taman hijau yang subur, PP Casita di Koh Phi Phi Island telah mengukir khusus yang sempurna untuk dirinya di kalangan hotel lain di Ko Phi Phi Island. Hiasan banglo jenis hotel ini pasti akan meninggalkan teraan dalam fikiran anda selepas anda kekal di dalam ini.

Jika anda ingin melepak sepanjang hari, sepanjang malam di pantai tetapi ingin nilai hebat PP Casita mungkin hanya untuk anda. Hanya 60 meter balik dari Loh Dalum pantai yang terkenal di dunia, anda mendapat lokasi dan kompleks sebuah banglo yang dijalankan. Di sebalik kemudahan penerimaan aturan perjalanan dan pelancongan pulau PP Casita tidak menawarkan banyak kemudahan. Ia juga tidak mempunyai restoran tetapi dalam beberapa cara ini adalah positif ianya tidak mengikat anda kepada makanan dan waktu makan. Kampung itu, adalah langkah pintu anda di mana anda mempunyai pelbagai menakjubkan restoran, kedai roti, kedai, pelancongan dan pusat menyelam. Ia benar-benar adalah tempat yang baik untuk membuat sebahagian pulau-pulau Phi Phi.

Yang jenis katil yang anda memilih untuk mempunyai antara Double (1 katil besar) atau TWIN (2 katil single berasingan)? Kami tidak boleh mengesahkan tetapi akan cuba yang terbaik untuk menguruskan untuk anda.

English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai