Hungary  Hungary

PP Casita - Phi Phi - Krabi

Mivel az üdülő építési szerkezet és a biztonsági célú, nem tesszük lehetővé semmilyen foglalási gyermekes 10 év alatti.

PP Casita a Koh Phi Phi sziget tökéletes hely a nyaralóknak és nászutas megtapasztalni az igazi nyugodt nyaralás távol a nyüzsgő város életében. Fészkelt a buja, zöld kert, a PP Casita a Koh Phi Phi Island faragott ki egy tökéletes niche magának többek között az alábbi helyen: Ko Phi Phi-szigeten. A bungaló típusú díszítés ebben a szállodában minden bizonnyal nyomot hagy az agyában, miután laknak itt.

Ha szeretne lógni egész nap, egész éjjel a parton, de szeretném a nagy értékű PP Casita talán csak az Ön számára. Mindössze 60 méterre vissza a világhírű Loh Dalum strandon kap helyet és egy jól működő bungaló komplexum. Túl a fogadó létesítmények és az utazás megszervezése a sziget túrák PP Casita nem kínál sok lehetőség. Nem még egy étterem, de bizonyos szempontból ez pozitív, mert nem köti meg az étkezést és az étkezések. A falu az ajtódon lépést, ahol van egy csodálatos különféle éttermek, pékségek, üzletek, túra és búvár központok. Ez tényleg egy jó hely, hogy a legtöbb Phi Phi szigetekre.

Melyik tetszik jobban ágy van között Kétágyas (1 nagy ágy), vagy TWIN (2 különálló ágy)? Nem tudjuk megerősíteni, de megpróbálja a legjobb kezelni az Ön számára.

English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai