Finland  Finland

PP Casita - Koh Phi Phi - Krabi

Koska keinona rakennusalan rakenteen ja oman turvallisuuden tarkoituksen, emme anna mitään varaus-vuotiaiden lasten alle 10.

PP Casita Koh Phi Phi saari on täydellinen paikka lomanviettäjille ja häämatkalla kokea todellisen rauhallista lomaa kaukana hälinästä kaupungin elämän. Hotelli sijaitsee vehreän puutarhan, PP Casita Koh Phi Phi Island on luonut täydellisen markkinarako itselleen muun hotellit Ko Phi Phi Island. Bungalow tyyppinen sisustus tämän hotellin varmasti jättää sen jäljen mielessäsi kun asutte tässä.

Jos haluat viettää koko päivän, koko yön rannalla, mutta haluaisi suuren arvon PP Casita ehkä sinua varten. Vain 60 metrin takaisin maailmankuulu Loh Dalum rannalla saat sijainti ja hyvin hoidettu bungalow monimutkainen. Beyond vastaanotto-ja matkajärjestelyistä ja saari retkiä PP Casita ei tarjoa monia tiloja. Se ei edes ole ravintolaa, mutta tavallaan tämä on myönteistä, koska se ei sido sinua ruokailuun ja ruokailun. Kylä on kotiovellesi askel jossa on hämmästyttävä valikoima ravintolat, leipomot, myymälät, kiertue ja sukellus keskuksia. On todella hyvä paikka hyödyntää Phi Phi saarille.

Millainen sänky sinulla mieluummin olla välillä Double (1 iso vuode) tai Twin (2 erillistä sänkyä)? Emme voi vahvistaa, vaan yrittää parhaansa mukaan hoitaa sen puolestasi.

English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai