Denmark  Denmark

PP Casita - Koh Phi Phi - Krabi

På grund af den udvej konstruktion struktur og din sikkerhed formål, vi ikke tillade nogen booking med børn i alderen under 10.

PP Casita i Koh Phi Phi Island er det perfekte sted for vacationers og bryllupsrejsende at opleve en ægte rolig ferie langt væk fra stress og jag i byen liv. Beliggende i den frodige grønne have, PP Casita i Koh Phi Phi Island har skåret ud af en perfekt niche for sig selv blandt andre hoteller i Ko Phi Phi Island. Den bungalow typen dekoration af dette hotel vil helt sikkert efterlade sit aftryk i dit sind, når du dvæle heri.

Hvis du ønsker at hænge ud hele dagen, hele natten på stranden, men vil gerne stor værdi for PP Casita måske bare for dig. Blot 60 meter tilbage fra den verdensberømte Loh Dalum stranden får du beliggenhed og en veldrevet bungalow kompleks. Ud over de modtageanlæg for rejsearrangementer og ø-ture PP Casita ikke tilbyder mange faciliteter. Det behøver ikke engang har en restaurant, men på nogle måder er dette en positiv, da det det ikke binde dig ind på måltider og spisetider. Landsbyen ligger på din dør skridt, hvor du har et fantastisk udvalg af restauranter, bagerier, butikker, tour og dykkercentre. Det er virkelig et godt sted at få mest muligt ud af Phi Phi øerne.

Hvilken type af sengen foretrækker du at have mellem Double (1 stor seng) eller TWIN (2 enkeltsenge)? Vi kan ikke bekræfte, men vil forsøge bedste for at styre det for dig.


English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai