Belgium  Belgium

P.P. Casita - Koh Phi Phi - Krabi

Als gevolg van het resort bouw structuur en uw veiligheid doel, hebben we ervoor dat er geen boeken met kinderen jonger dan 10.

PP Casita in Koh Phi Phi Island is de perfecte plaats voor de vakantiegangers en op huwelijksreis naar een echte rustige vakantie-ervaring ver weg van de drukte van het stadsleven. Gelegen in het weelderige, groene tuin, de PP Casita in Koh Phi Phi Island is gesneden uit een perfecte niche voor zichzelf onder andere hotels in Ko Phi Phi Island. De bungalow type inrichting van dit hotel zal zeker haar stempel achter in je hoofd na het wonen hier.

Als u wilt hangen de hele dag, de hele nacht op het strand, maar wil grote waarde van de PP Casita misschien voor jou ontworpen. Op slechts 60 meter terug van de wereldberoemde Loh Dalum strand krijg je locatie en een goed beheerde bungalow complex. Naast de opvang van reizen en het eiland met een gids de PP Casita beschikt niet over veel faciliteiten. Er wordt zelfs niet over een restaurant, maar in sommige opzichten is dit een positief omdat het het niet binden u in om maaltijden en maaltijden. Het dorp ligt aan uw deur stap waar je een verbazingwekkende verscheidenheid aan restaurants, bakkers, winkels, tour en duikcentra. Het is echt een goede plek om de meeste van de Phi Phi eilanden te maken.

Welk type bed u de voorkeur te hebben tussen dubbele (1 groot bed) of twin (2 aparte bedden)? Wij kunnen niet bevestigen, maar zal proberen het beste om het voor u beheren.

English Indonesia Israel Malaysia Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai